Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Producători

Ceai Marul lupului

Ceai Marul lupului

EFECTE TERAPEUTICE: diaforetic, febrifug, antiinflamator, antibacterial, antifungal, depurativ.

Detalii


16,69 lei cu TVA

8 produse în stoc

Această plantă a fost utilizată încă din Egiptul antic pentru muşcăturile de şarpe şi mai târziu a fost folosită în promovarea contracţiilor uterine la naştere. Vă vom prezenta câteva din afecţiunile la care se foloseşte această plantă.
Amigdalita, candida (gargară cu tinctură fără a se înghiţi) Piele: eczeme, dermatoze, psoriazis, pitiriazis, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului şi elasti'ei), stimulează formarea de noi celule;
Circulaţie: varice, flebite, ulcer varicos, răni purulente, se tamponează locul afectat cu ceai, apoi se unge cu alifie de Mărul Lupului.
Aparatul genital la femei: amenoree, oligomenoree, hipomenoree, vaginite, trichomoniaze, prurit vaginal, candidoze, vulvite, lues în fază incipientă, gonoree, fibron uterin, chisturi ovariene, mamare, infecţii mamare (galactoforite, fisuri ma-melonare, limfangite, abcese), se fac comprese cu ceaiul de Mărul Lupului.
Administrare : Infuzie: două linguri de plantă la un litru de apă, se fierb 2-3 minute şi se răceşte.

Acest ceai este pentru cura de 15zile.

Pentru bolile ginecologice (vaginite, trichomonas, prurit, candidoze, cervicite, vulvite etc).  Se vor face băi călduţe cu irigatorul de două ori pe zi dimineaţa şi seara.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.